TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK,

TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

|

Vendégtájékoztató

Vendég tájékoztató

Kedves Vendégünk!

A Hotel Kamilla**** valamennyi munkatársa mindet elkövet annak érdekében, hogy pihenésük örömteli, és zökkenőmentes legyen. Vendégtájékoztatónk részletesen tartalmazza szállodánk szolgáltatásait.

Adapter – A recepció kérésre térítésmentesen biztosít nemzetközi használatra alkalmas adaptert, dugaljat.

Ágynemű csere – A szobai ágyneműket min. 7 éjszakás tartózkodásnál két alkalommal cseréljük. Napi ágynemű igényét kérjük jelezze a recepción.

Alapszolgáltatások – Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, vagy félpanziós ellátás, szállodánk gyógymedencéjének korlátlan használata, fürdőköpeny, parkoló használat, wifi használat.

Bár – 07.00-23.00 óra közötti nyitvatartással várja a vendégeket.

Biztonság – A szállodai szobákban elhelyezett értéktárgyakért a szálloda semmilyen felelősséget nem vállal. Kérjük, hogy értékeiket a szobai széfben elhelyezni szíveskedjenek. Amennyiben ott nincs elég hely annak őrzését a recepción található széfben tudjuk biztosítani.

Buszparkoló – A szállodával szemben található parkolóban.

Check in – check out – A szállodai szobákat az érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10.00 óráig kérjük elhagyni. Korai érkezésre, és késői elutazásra (max. 14.00 óra) a foglaltság függvényében biztosítunk lehetőséget. Mindkét szolgáltatása díja: 5.000.-Ft/fő. A szállodai szobákat az érkezés napján 20.00 óráig kérjük elfoglalni. Ennél későbbi érkezést előre kérjük jelezni. A szálloda elhagyása esetén a mágneskártyát kérjük a recepción leadni.

Cipőápoló – A szobában bekészítve található. A szálloda halljában cipőtisztító gép áll rendelkezésre.

Csomagmegőrzés – A recepción térítésmentesen áll rendelkezésre.

Csomagszállítás – Igényét jelezze a recepción.

Dohányzás – A szálloda teljes területén a dohányzás TILOS! Szobáink nemdohányzóak. Dohányzó vendégeink szállodánk bejáratától 5 méterre, vagy teraszunk kijelölt területén dohányozhatnak.

Drinkbár – Szállodánk drinkbárja alkoholos, és alkoholmentes italok széles választékával áll a vendégek rendelkezésére. Nyitvatartási idő: 07.00-23.00.

Egyéni elektromos készülékek – A szálloda szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízforralót, vasalót, és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni TILOS! Vasalási, vagy mosatási igényüket kérjük a recepción jelezni szíveskedjenek!

Esernyő – Kérésre a recepción Ébresztés – A recepción rendelhető telefonos ébresztés.

Éjszakai pihenés – Kérjük, hogy 22.00 óra, és 08.00 óra között a vendégek nyugalmának megőrzése érdekében a zajos, hangos tevékenységektől tartózkodjon!

Elsősegélyláda – Alapvető gyógyszerek, kötszer, és lázmérő a recepción áll rendelkezésre.

Ételallergia – Szállodánkban laktóz-, glutén-, tej-, tojásfehérje mentes, és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezni szíveskedjenek.

Étkezés – A félpanziós éttermi szolgáltatás az érkezési napon vacsorával kezdődik, és az elutazási napon reggelivel végződik.

A főétkezési idők: reggeli 07.00-10.00 óra, vacsora 18.00-21.00 óra. Az ebéd a’la carte rendszerben működik. Kérjük, hogy a büféasztal kínálatát kizárólag az étteremben fogyasszák el.

Extra takaró, párna – Kérésre a recepción.

Fizetési módok – Szállodánk az alábbi fizetési módokat fogadja el: készpénz (HUF és EUR), hitelkártya (VISA, Eurocard/Mastercard, MAestro), SZÉP kártya valamennyi zsebe (OTP, MKB, K&H Bank)

Fürdőköpeny – A szállodai szobákba bekészítve áll rendelkezésre. Amennyiben a méret nem megfelelő kérjük jelezze a recepción.

Gyermekágy – Kérésre a recepción igényelhető.

Gyógyvizes medence – Szállodánk gyógyvizes medencéjét vendégeink saját felelősségükre használhatják. A medencében, és annak partján üveget, üvegpoharat használni szigorúan tilos!

Hibajelentés – Kérjük, hogy a szobában tapasztalt mindennemű műszaki meghibásodást a recepción jelezni szíveskedjenek.

Hidegcsomag – 07.00 óra előtti elutazás esetén a reggelit hidegcsomag formájában, 21.00 óra utáni érkezés esetén a vacsorát szobai bekészítés formájában biztosítjuk. Kérjük, hogy ilyen jellegű igényét a távozás előtti napon 18.00 óráig a recepción jelezni szíveskedjék.

Internet – Szállodánk egész területén ingyenes wifi áll rendelkezésre. Név: HotelKamilla, kód: 2015Hotel.

Íróeszköz – Ceruza, és jegyzetfüzet a szobában rendelkezésre áll.

Kamera rendszer – Vendégeink biztonsága érdekében a szálloda teljes területén rögzített kamerás megfigyelő rendszer működik.

Károkozás – Tartózkodásuk ideje alatt a szállodában okozott károkozásért vendégeink teljes, és azonnali anyagi kártérítéssel tartoznak.

Kerékpárkölcsönzés – Igényét jelezze a recepción, térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatás. Női, gyermek, és férfi kerekpárok egyaránt rendelkezésre állnak.

Kisállat – A kijelölt szobákba kistestű állat korlátozásokkal behozható, díja 5.000.- Ft/kisállat/éj, melyet a foglaláskor kérünk előre jelezni.

Konferencia – Szállodánk 50 fő konferenciaterme alkalmas tréningek, képzések, családi események, zártkörű rendezvények megtartására. A terem projektorral, lap toppal, vetítővászonnal, és flip chart táblával felszerelt.

Különböző típusú párnák – Toll, szivacs, antiallergén párnák igényelhetők a recepción.

Látnivalók, és programok – Információs anyagok, prospektusok a városi-, és környékbeli programokról, látnivalókról a szálloda halljában állnak rendelkezésre.

Látogatók – A szállodai szobákban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Kérjük, hogy látogatóikat a hallban fogadni szíveskedjenek.

Mosási-, és vasalási szolgáltatás – Térítés ellenében igényelhető a recepción. A felvétel időpontja reggel 09.00 óra. Az átvett textíliát 24 órán belül visszaszolgáltatjuk.

Napi takarítás – A szállodai szobákat naponta takarítjuk. Amennyiben nem kívánja ezt a szolgáltatást igénybe venni, kérjük, hogy jelezze a szobában található „Ne zavarj!” táblával

Nyomtatás, szkennelés – Személyes, és biztonságos nyomtatási, és szkennelési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre a szálloda halljában.

Papucs – Kérésre a recepción áll rendelkezésre.

Párnaválaszték – Igény szerint különböző típusú párnák (toll, memóriahabos aprított szivacs, memóriahabos, alakformált memóriahabos, formázott memóriahabos) állnak rendelkezésre. Igényét jelezze a recepción.

Recepció – Szállodánkban 24 órás recepció üzemel.

Reklamáció – Amennyiben szolgáltatásainkkal, kollégáinkkal kapcsolatos reklamációja van, kérjük azt a helyszínen jelezni szíveskedjék a recepción, vagy vezető kollégáinknál. Kijelentkezéskor, vagy elutazás után utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Tisztálkodási szerek – Borotvahab, borotvapenge, fogkefe, fogkrém térítésmentesen áll a recepción rendelkezésre.

Sampon – A fürdőszobai zuhanyzóknál elhelyezett adagoló samponként, és tusfürdőként egyaránt használatos készítményt tartalmaz.

Szobaszámla – A szálloda területén az alapszolgáltatásokon felül fogyasztott ételek, és italok szobaszámlára terhelhetők.

Szobaszervíz – 07.00-23.00 óra között áll rendelkezésre italfelszolgálással.

Talált tárgyak – A szállodában hagyott talált tárgyakat 6 hónapon keresztül őrizzük. Ezen időn belül kérésre postázzuk.

Telefon – A szobákban található telefonok csak belső hívásra alkalmasak. Külső hívás esetén kérje a recepció (300) segítségét. Legfontosabb mellékek: Étterem – 309, Szobaasszony – 306.

Televízió – A szobákban többnyelvű televízió csatornák állnak rendelkezésre. A részteletes programlista a vendégtájékoztató végén található.

Törölköző csere – A törölközők cseréjét kérésre naponta elvégezzük, kértjük, hogy igényét jelezze a recepción.

Töltőállomás – A recepción különböző típusú töltők állnak rendelkezésre.

Tűzjelző rendszer – Az épületben tűzjelző berendezés, és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. A szobákban füstérzékelő berendezés található. Vendégeinket tűz esetén szirénahang figyelmezteti. Ebben az esetben kérjük, hogy az épületet az ajtón kifüggesztett menekülési útvonal szerint elhagyni szíveskedjenek. Kérjük, hogy a szoba elhagyásakor az elektromos berendezéseket kikapcsolni szíveskedjenek.

Varrókészlet – A szállodai szobákban áll rendelkezésre.

Vészkijárat – A szobákban, a folyosókon, és a lépcsőházban található menekülési útvonal szerint.

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559