TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK,

TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

2021-05-03

2021-05-04

SZÁLLÁSFOGLALÁS

Csomagajánlatok

Helló Tavasz!

Helló Tavasz!

14.900 Ft / fő / éj-től

Mindenki megváltásként vár a tavaszra. Ebben a legszebb időszakban tör ránk a tavaszi fáradtság, amelyet mindenki másként próbál leküzdeni. Megoldás lehet erre egy feltöltődés: testnek, léleknek, szellemnek.

bővebben
Meglepetés Páromnak

Meglepetés Páromnak

20.900 Ft / fő / éj-től

A kivételes odafigyeléssel fűszerezett romantikus napok tovább emelik a szerelem ünnepi hangulatát a szállodánkban. Apró figyelmességekkel varázsoljuk még szebbé az egymással töltött pillanatokat.

bővebben
Nyári Vakáció!

Nyári Vakáció!

16.900 Ft / fő / éj-től

A nyári vakáció a vidám közös pillanatokról, élményekről és a teljes kikapcsolódásról szól. A minőségi időtöltés szeretteink körében az egyik legnagyobb ajándék mindannyiunk számára. Várjuk Önöket a legkisebbektől a legidősebbekig.

bővebben
Őszi kikapcsolódás

Őszi kikapcsolódás

14.900 Ft / fő / éj-től

Pihenjen ősszel is a Hotel Kamillában! Mi gondoskodunk a felhőtlen kikapcsolódásról, hiszen minden adott nálunk ahhoz, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat.

bővebben
Senior hétköznapok

Senior hétköznapok

12.000 Ft / fő / éj-től

„Nem csak a húszéveseké a világ”. Így van ez szállodánkban is, nyugdíjas vendégeinket különleges akcióval várjuk vasárnap és péntek között. A finom ételekről és a páratlan kiszolgálásról mi gondoskodunk!

bővebben

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559