TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK,

TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

|

Balmazújváros

Városunk

A város a Balmazújvárosi kistérség részeként az Észak-alföldi régióban található. Megközelíthetősége, infrastruktúrája kiváló: Magyarország második legnagyobb városától, Debrecentől mindössze 15 percre, a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről 30 percre található.

Balmazújváros a Debrecen – Hajdúszoboszló – Hortobágy idegenforgalmi háromszögben helyezkedik el, fekvése tehát turisztikai szempontból rendkívül előnyös. A táj gazdag és egyedi növény-, illetve állatvilága, valamint kiemelkedő értékű a régió két megyéjét érintő Hortobágyi Nemzeti Park, amely hazánk első nemzeti parkja, az UNESCO Világörökségének is része.

Semsey Kastély

A Semsey Kastély igazán impozáns épületként áll a Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában.

Múzeumi részleg, 6 db kiállító terem, kutatószoba, tourinform iroda, múzeumbolt, képtár, internet kávézó, színpad és többfunkciós rendezvényterem várja a Kastélyba látogatókat.

A Kastély az utóbbi időben olyan neves kiállításoknak adott otthont, mint Dalí, Chagall, Dürer, Picasso és Rembrandt.

Balmazújvárosi Városi Sportpálya és Edzőcentrum

Az edzőcentrumban négy – 3 élő füves, 1 műfüves – labdarúgó pálya található. A játékterek mindegyike villanyvilágítással rendelkezik, méretük 105×68 m.

A pályák hivatalos licenccel rendelkeznek, így alkalmasak felnőtt labdarúgó mérkőzések megrendezésére. A komplexumhoz tartozik egy újonnan épített öltözői épület, melyben a játékosoknak, edzőknek, játékvezetőknek külön öltözőt tudunk biztosítani. A legnagyobb, élő füves pálya 400 fő elhelyezésére alkalmas lelátóval rendelkezik.

A városi sportpálya területén három – 2 élő füves és 1 műfüves – pálya található. Az egyik élő füves (center) pálya a Stadionon belül helyezkedik el, amelyen a felnőtt labdarúgó mérkőzéseket játsszák. A legnagyobb, élő füves pálya 600 fő elhelyezésére alkalmas lelátóval rendelkezik.

Sportcsarnok

A Gerflor borítással rendelkező 20 x 40 m-es csarnokban 6 db 18 fős öltöző várja a csapatokat, plusz 2 db öltöző van elkülönítve a játékvezetők részére.

A csarnok lelátója 530 ülőhellyel, második ütemben további 200 fő részére ülőhellyel és 100 fő részére állóhellyel rendelkezik.

A sportcsarnoknak közvetlen összeköttetése van az 53 szobás Hotel Kamillával****, továbbá 200 m2-es konditerem, 350 m2-es konferenciaterem, kávézó, VIP-terem és 200 fős parkoló is várja az ide érkezőket.

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559