TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK,

TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

|

VENDÉGKÖNYV

KÖSZÖNJÜK HA MEGTISZTEL A VISSZAJELZÉSÉVEL!

Zamody Gábor

2022. április 5.

Tisztelt Hotel Vezetőség!

A múlt héten az Önök szállodájában töltöttünk pár napot, a környék téli turisztikai lehetőségének felméréséhez való anyaggyűjtés kiindulópontjaként.

Nagyon, de nagyon meg voltunk mind szakmailag, mind vendégként elégedve a Hotellel, melyet a mellékelt weboldalak cikkeiben is olvashatnak, illetve a Hortobágyi és a Tisza tavi anyagoknál is ajánlati szálláshelyként szerepelni fognak.

Belencsák Ágnes

2022. február 23.

Három napot töltöttünk a Kamilla Hotelben. Mindhárom este kifogástalan vacsora volt. Ízletes ételek, elegendő választék. Összességében mindennel meg voltunk elégedve. Visszajövünk, és ajánlani fogjuk.

István

2021. július 5.

Ügyvezetőként köszönöm, hogy úgy mint a saját, úgy az alkalmazottak részére kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtottak. Illetve, köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre. Üdvözlettel, István.

Drozdik Andrea

2021. június 1.

Sokszor jártunk már a Kamilla hotelben, (többször volt tulajdonos váltás), de a mostani alkalommal éreztük magunkat a legjobban. A szoba kifogástalan, a személyzet kedves, az ételek ízletesek, finomak, változatosak; a termálmedence kellemes (0-24 h -ig használható)….

Balatoni Krisztina

2019. szeptember 19.

2 napot töltöttem el édesanyámmal a szállodában. Imádtuk. A szálloda nagyon szép. A szoba tiszta. A vacsora is kitűnő volt. A személyzet kedves és barátságos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem nem utoljára jártunk itt.

Godáné Borsi Mariann

2019. március 17.

A szálloda gyönyörű, tökéletes kikapcsolódást nyújt. A szomszédos fürdőbe csak egy furdokopenyben át lehet menni. Barátságos személyzet Az ellátás bőséges, kifogástalan. A szobák tiszták, kényelmes ágy. 😊

Vámos Linett

2019. február 20.

3 csodálatos napot töltöttünk el a Hotel Kamillában. A szobák tiszták, tágasak, az ételek finomak, bőségesek. Ritkán találkozni ennyire kedves, barátságos, segítőkész személyzettel!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!!!!!

Borsi Károlyné

2019. február 14.

Nagyon szép 3 napot töltöttem a Hotel Kamillában ,nagyon jól éreztem magam ,szép a fürdő ,finomak az ételek a személyzet kedves! Márciusban újra visszamegyek ! Ajánlom mindenkinek !

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559