TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK,

TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

|

VENDÉGKÖNYV

KÖSZÖNJÜK HA MEGTISZTEL A VISSZAJELZÉSÉVEL!

Szala2

2023. október 11.

3 hónap után újra itt. Sajnos az öt csillagnál többet most sem tudok adni. A konyha remek és nagyon változatos!! Szívből ajánlom mindenkinek a környékbeli ” nagy” szállodák helyett. Megéri😊😊A tisztaság, a személyzet hozzáállása csak dícséretet érdemel most is, mint amikor legutóbb itt jártam. Sziasztok! Most újra itt, a véleményem változatlan. Próbáljátok ki, amit ez a csapat itt a végeken művel az egy csoda😊😊😊

László Modog

2023. október 5.

Párommal tölöttünk 3 napot a hotelben. Csak pozitív véleményem van a helyről. Mind a személyzet,mind a “konyha”,
mind a szállás… A személyzet kedvesek,segítőek,barátságosak voltak. Az ételek finomak,választékosak.
A szoba tiszta,rendezett… Nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem még visszatérünk.

Lajos Nemecz

2023. szeptember 15.

Tiszta, rendezett szoba. Személyzet kifejezetten segítőkész és kedves.
Ízletes, változatos ételek a büfé reggelinél és a svédasztalos vacsoránál is.
A szálloda masszőre egy állat a szó jó értelmében! Aki szeret masszíroztatni semmiképp ne hagyja ki.
A környék a megszokott alföldi táj a várossal együtt de a szállodából ki sem kell mozdulni mert összenőtt a fürdővel.
Tökéletes pihenésre.
Először jártunk itt de már megvan a következő foglalás.

Mária

2021. szeptember 13.

Nagyon szép volt a szálloda. A kiszolgáló személyzet mind egytől egyig nagyon kedves, segítőkész volt. Az ételek finomak voltak. Legközelebb több napra érkezünk. A gyógyfürdő pedig kiváló.

Lászlóné

2023. április 27.

A személyzet kedvessége ,rugalmassága emelte a színvonalat. A non-stop használható termálmedence szenzációs élményt nyújtott számunkra! Remek hétvégét töltöttünk el itt, biztosan visszajövünk még!!!!!

Cadar Nóra

2022. március 3.

Három napot töltöttünk a Kamillában, a szoba tiszta volt, jól felszerelt és kellemes, az étterem választéka bőseges és ízei a szakácsot dícserik, a fürdő remek! Jó, éreztük magunkat!

Zamody Gábor

2022. április 5.

Tisztelt Hotel Vezetőség!

A múlt héten az Önök szállodájában töltöttünk pár napot, a környék téli turisztikai lehetőségének felméréséhez való anyaggyűjtés kiindulópontjaként.

Nagyon, de nagyon meg voltunk mind szakmailag, mind vendégként elégedve a Hotellel, melyet a mellékelt weboldalak cikkeiben is olvashatnak, illetve a Hortobágyi és a Tisza tavi anyagoknál is ajánlati szálláshelyként szerepelni fognak.

Belencsák Ágnes

2022. február 23.

Három napot töltöttünk a Kamilla Hotelben. Mindhárom este kifogástalan vacsora volt. Ízletes ételek, elegendő választék. Összességében mindennel meg voltunk elégedve. Visszajövünk, és ajánlani fogjuk.

István

2021. július 5.

Ügyvezetőként köszönöm, hogy úgy mint a saját, úgy az alkalmazottak részére kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtottak. Illetve, köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre. Üdvözlettel, István.

Drozdik Andrea

2021. június 1.

Sokszor jártunk már a Kamilla hotelben, (többször volt tulajdonos váltás), de a mostani alkalommal éreztük magunkat a legjobban. A szoba kifogástalan, a személyzet kedves, az ételek ízletesek, finomak, változatosak; a termálmedence kellemes (0-24 h -ig használható)….

Balatoni Krisztina

2019. szeptember 19.

2 napot töltöttem el édesanyámmal a szállodában. Imádtuk. A szálloda nagyon szép. A szoba tiszta. A vacsora is kitűnő volt. A személyzet kedves és barátságos volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem nem utoljára jártunk itt.

Godáné Borsi Mariann

2019. március 17.

A szálloda gyönyörű, tökéletes kikapcsolódást nyújt. A szomszédos fürdőbe csak egy furdokopenyben át lehet menni. Barátságos személyzet Az ellátás bőséges, kifogástalan. A szobák tiszták, kényelmes ágy. 😊

Vámos Linett

2019. február 20.

3 csodálatos napot töltöttünk el a Hotel Kamillában. A szobák tiszták, tágasak, az ételek finomak, bőségesek. Ritkán találkozni ennyire kedves, barátságos, segítőkész személyzettel!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!!!!!

Borsi Károlyné

2019. február 14.

Nagyon szép 3 napot töltöttem a Hotel Kamillában ,nagyon jól éreztem magam ,szép a fürdő ,finomak az ételek a személyzet kedves! Márciusban újra visszamegyek ! Ajánlom mindenkinek !

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559