ÎNCĂRCAȚI-VĂ LA NOI,

DEPARTE DE FORFORUL ORAȘELOR MARI!

|

Informații despre oaspeți

Drag oaspete!

Tot personalul de la Hotel Kamilla **** va face tot posibilul pentru a vă face șederea plăcută. Informațiile despre oaspeți conțin serviciile hotelului nostru în detaliu.

Adaptor – Recepția oferă gratuit un adaptor și o priză pentru uz internațional, la cerere.

Schimbarea lenjeriei de pat – Lenjeria de pat este de min. Pentru sejururi de 7 nopti ne schimbam de doua ori. Vă rugăm să specificați cerințele pentru lenjerie de pat la recepție.

Servicii de bază – Pe lângă cazare, tariful camerei pentru oaspeții noștri include următoarele servicii: mic dejun sau demipensiune, utilizarea nelimitată a piscinei spa a hotelului nostru, halat de baie, utilizarea parcării, utilizarea wifi.

Bar – Barul este deschis de la 07:00 până la 23:00.

Securitate – Hotelul nu își asumă nicio răspundere pentru obiectele de valoare depozitate în camerele hotelului. Vă rugăm să vă puneți obiectele de valoare în seiful din cameră. Dacă nu este suficient spațiu, îl putem păstra în seif de la recepție.

Parcare autobuz – În parcarea vizavi de hotel.

Check in – check out – Camerele de hotel sunt disponibile începând cu ora 14:00 în ziua sosirii. În ziua plecării, vă rugăm să părăsiți camera până la ora 10:00. Sosiri devreme și plecări târzii (până la ora 14:00) sunt oferite în funcție de disponibilitate. Taxa pentru ambele servicii este de 5.000 HUF/persoana. Camerele de hotel trebuie rezervate până la ora 20:00 în ziua sosirii. Vă rugăm să veniți mai târziu. Dacă părăsiți hotelul, vă rugăm să ridicați cardul magnetic de la recepție.

Lustruire pantofi – Inclus în cameră. În holul hotelului este disponibil un aparat de lustruit pantofi.

Depozitare bagaje – Gratuit la receptie.

Livrarea bagajelor – Vă rugăm să indicați nevoile dumneavoastră la recepție.

Fumatul – Fumatul interzis in intregul hotel! Camerele noastre sunt de nefumători. Oaspeții noștri fumători pot fuma la 5 metri de intrarea în hotelul nostru sau într-o zonă desemnată a terasei noastre.

Drink bar – Barul de băuturi al hotelului nostru oferă o gamă largă de băuturi alcoolice și nealcoolice. Orele de deschidere: 07:00-23:00

Aparate electrice personale – Este INTERZISA depozitarea substantelor inflamabile, explozive in camera de hotel, functionarea aparatelor de cafea, ceainicelor, fierelor de calcat si a altor aparate electrice! Vă rugăm să indicați nevoile dvs. de călcat sau spălătorie la recepție!

Umbrelă – La cerere Apel de trezire – Apel de trezire la recepție.

Odihna de noapte – Vă rugăm să vă abțineți de la activități zgomotoase între orele 22:00 și 08:00, pentru a păstra liniștea oaspeților.

Trusa de prim ajutor – La recepție sunt disponibile medicamente esențiale, bandaje și un termometru.

Alergie alimentare – În hotelul nostru putem oferi lactoză, gluten, lapte, albuș de ou și mâncăruri vegetariene. Vă rugăm să indicați cerințele dumneavoastră dietetice speciale înainte de sosire.

Mese – Serviciul de demipensiune de restaurant începe cu cina în ziua sosirii și se termină cu micul dejun în ziua plecării.
Orele principale ale mesei sunt micul dejun de la 07:00 la 10:00 și cina de la 18:00 la 21:00. Prânzul este à la carte. Oaspeții sunt invitați să se bucure de bufet doar în restaurant.

Pături suplimentare, perne – La cerere la recepție.

Metode de plată – Hotelul nostru acceptă următoarele metode de plată: numerar (HUF și EUR), card de credit (VISA, Eurocard / Mastercard, MAestro)

Halate de baie – halate de baie sunt furnizate in camerele hotelului. Dacă mărimea nu este corectă, vă rugăm să informați recepția.

Pat pentru copii – La cerere la receptie.

Piscina spa – Piscina spa a hotelului nostru poate fi folosită de oaspeții noștri pe propriul risc. Este strict interzisa folosirea sticlei sau sticlei in piscina si pe malul acesteia!

Raport defecțiuni – Vă rugăm să raportați orice defecțiuni tehnice din cameră la recepție.

Pachet rece – In cazul plecarii inainte de ora 07.00 asiguram micul dejun sub forma de pachet rece, in cazul sosirii dupa ora 21.00 cina se asigura sub forma de pregatire in camera. Vă rugăm să indicați acest lucru la recepție până la ora 18:00 cu o zi înainte de plecare.

Internet – WiFi gratuit este disponibil în întregul hotel. Nume: HotelKamilla, cod: 2015Hotel.

Instrumente de scris – Creionul și caietul sunt disponibile în cameră.

Sistem de camere – Pentru siguranța oaspeților noștri, există un sistem de supraveghere cu camere fixe în întregul hotel.

Daune – Oaspeții noștri au dreptul la despăgubiri financiare complete și imediate pentru orice daune cauzate hotelului în timpul șederii lor.

Închiriere de biciclete – Serviciul gratuit este disponibil la recepție. Sunt disponibile biciclete pentru femei, copii și bărbați.

Animal de companie – Animalele mici pot fi aduse in camerele amenajate cu restrictii, taxa este de 5.000 HUF/animal de companie/noapte, pe care va rugam sa il indicati in prealabil la rezervare.

Conferinta – Cele 50 de sali de conferinta ale hotelului nostru sunt potrivite pentru traininguri, traininguri, evenimente de familie si evenimente private. Sala este dotată cu proiector, planș, ecran de proiecție și flip chart.

Diferite tipuri de perne – Perne din pene, burete, antialergice pot fi solicitate la receptie.

Obiective turistice și programe – Materiale informative și broșuri despre oraș și programe și obiective turistice sunt disponibile în holul hotelului.

Vizitatori – Numai oaspeții înregistrați pot intra în camerele hotelului. Vă rugăm să primiți oaspeții în hol.

Servicii de spălătorie și călcătorie – Disponibil la recepție contra cost. Ora de înregistrare este 09.00 dimineața. Țesătura primită va fi returnată în 24 de ore.

Curatenie zilnica – Camerele de hotel sunt curatate zilnic. Dacă nu doriți să utilizați acest serviciu, vă rugăm să indicați „Nu deranjați” în cameră. cu scândură

Imprimare, scanare – Imprimarea și scanarea personală și securizată sunt disponibile gratuit în holul hotelului.

Papuci – Disponibili la receptie la cerere.

Gama de perne – La cerere sunt disponibile diferite tipuri de perne (pix, burete tocat cu spumă cu memorie, spumă cu memorie, spumă cu memorie modelată, spumă cu memorie turnată). Vă rugăm să indicați nevoile dumneavoastră la recepție.

Recepție – Hotelul nostru are o recepție deschisă nonstop.

Reclamații – Dacă aveți o reclamație cu privire la serviciile sau colegii noștri, vă rugăm să o indicați pe loc la recepție sau la colegii noștri seniori. Nu putem accepta plângeri ulterioare la check-out sau după plecare.

Articole de toaletă – Spuma de ras, lama de ras, periuța de dinți și pasta de dinți sunt disponibile gratuit la recepție.

Șampon – Dozatorul din dușul din baie conține un produs care poate fi folosit atât ca șampon, cât și ca gel de duș.

Factura camerei – Pe langa serviciile de baza, alimentele si bauturile consumate in hotel pot fi percepute din factura camerei.

Room service – Room service este disponibil între orele 07:00 și 23:00, cu băuturi servite.

Articole găsite – Articolele găsite rămase în hotel vor fi păstrate timp de 6 luni. Vă vom trimite prin e-mail la cerere în această perioadă.

Telefon – Telefoanele din camere sunt doar pentru apeluri interne. Pentru apeluri externe, solicitați recepția (300). Extensii cheie: Restaurant – 309, Servitoare – 306.

Televizor – Camerele au canale de televiziune multilingve. Lista parțială a programelor poate fi găsită la sfârșitul ghidului pentru invitați.

Schimbarea prosoapelor – Prosoapele sunt schimbate zilnic la cerere, vă rugăm să întrebați la recepție.

Stație de încărcare – Diferite tipuri de încărcătoare sunt disponibile la recepție.

Sistem de alarmare la incendiu – In cladire au fost instalate un sistem de alarmare la incendiu si stingatoare de praf. Camerele au echipament de detectare a fumului. În caz de incendiu, oaspeții noștri sunt alertați de un sunet de sirenă. În acest caz, vă rugăm să părăsiți clădirea conform căii de evacuare afișate pe ușă. Vă rugăm să opriți echipamentul electric când părăsiți camera.

Trusa de cusut – Disponibil in camerele de hotel.

Ieșire de urgență – În funcție de calea de evacuare din camere, coridoare și casa scărilor.

CONTACT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559