ÎNCĂRCAȚI-VĂ LA NOI,

DEPARTE DE FORFORUL ORAȘELOR MARI!

|

Ospitalitate

Restaurantul Kamilla

Restaurantul Hotelului Kamilla **** cu o capacitate maximă de 200 de persoane poate fi un loc confortabil pentru mic dejun tip bufet, prânzuri de afaceri, cine romantice cu lumânări, dar poate servi și ca loc pentru evenimente mai mari, și nunți.

Pe lângă mesele tip bufet, restaurantul hotelului oferă mese à la carte. Specialitățile bucătarului nostru sunt capodoperele bucătăriei maghiare, dar oferta noastră zilnică include întotdeauna specialități culinare internaționale, precum și specialități culinare adevărate.

Pregătim regulat seri tematice, când completăm oferta gastronomică existentă, largă, cu preparatele tipice bucătăriei unei alte naționalități.

De la săptămână la săptămână, restaurantul nostru Kamilla își așteaptă oaspeții noi și reveniți cu diverse specialități alimentare și capodoperele gastronomice ale bucătarului nostru experimentat.

Indiferent dacă sunteți un iubitor de carne sau un vegetarian, dornic de dulce sau o persoană care face dietă, sunteți garantat că veți trăi bine cu noi. Datorită cunoștințelor profesionale ale bucătarului nostru, satisfacem și cele mai diverse nevoi nutriționale.

Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți alergii alimentare!

Barul Kamilla

Barul Kamilla oferă o gamă largă de băuturi alcoolice și nealcoolice, unde oaspeții noștri pot alege dintre specialitățile noastre după gusturile lor.

Oferta noastră include cele mai bune vinuri interne și internaționale, șampanie de calitate, brandy, beri, precum și o selecție largă de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice pentru cei dornici de recreere.

Sala de conferințe Hortobágy

Echipată cu tehnologie modernă de iluminat și sunet, sala noastră de conferințe și evenimente cu aer condiționat poate găzdui până la 50 de persoane.

Sala noastră de conferințe are un proiector, wifi gratuit, sistem de sunet, media completă, tehnologie de prezentare și comunicare. Oferim un loc ideal pentru evenimente de afaceri și de familie la nivel înalt, traininguri, prezentări de produse, banchete sau recepții, precum și evenimente de muzică, dans și divertisment pe tot parcursul nopții.

  • Capacitate: 50 persoane
  • Iluminat: lumină naturală și surse de lumină unice adecvate naturii evenimentului.
  • Conexiune la internet wireless în bandă largă.

Tehnologie de sunet și iluminare pentru toate nevoile, proiector, tehnologie de sunet.

CONTACT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559