ÎNCĂRCAȚI-VĂ LA NOI,

DEPARTE DE FORFORUL ORAȘELOR MARI!

|

Kamilla SPA

Eco-spa vă așteaptă în tot cursul anului

cu piscină de aventură, jacuzzi, piscină termală și spa, căzi cu hidromasaj, care oferă răsfăț și relaxare completă, în timp ce piscinele de înot, pentru copii și de pe plajă  în sezonul de  vară garantează  înprospătarea.

Fiind primul și singurul eco-spa din Ungaria, unicitatea Kamilla Spa din Balmazújváros  se datorează apropierii naturii  înconjurătoare și efectului excelent al apei sale medicinale.

Cea mai impresionantă zonă a spa este secțiunea de saună a complexului: adevărata curiozitate a Satului Saunei este sauna Kelo, construită din pini argintii finlandezi vechi de sute de ani.

Cea mai mare casă de saună din Ungaria a fost predată în februarie 2016, care poate găzdui până la 100 de persoane în același timp,vă mai oferă cabină de aburi,  saună bio tip Hortobágy,  saună de foc,  cabină cu infraroșu,  cabină de sare, piscine cu masaj Kneipp, iar vara Ștrandul Kamilla așteaptă pe cei care doresc să se relaxeze în sezon.

Atracția spa constă in atmosfera liniștită, serviciile variate, apa medicinală calificată, serviciul amabil, imaginea deosebită al așezării și natura  înconjurătoare.

CONTACT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559