ÎNCĂRCAȚI-VĂ LA NOI,

DEPARTE DE FORFORUL ORAȘELOR MARI!

|

DESPRE NOI

Hotel Kamilla**** deschis  în 2017 iunie, se află în inima orașului Balmazújváros, lânga   Ștrandul și Baia Termală Kamilla SPA, care vă oferă o gamă largă de servicii relaxante care satisfac orice cerință.

Hotelul nostru este situat la 200 km de Budapesta, și la numai 25 de km de la al doilea oraș mare, Debrecen, și Aeroportul Internațional local. Autostrada M3 se află la numai 10 km, de la Balmazújváros astfel Aeroportul Liszt Ferenc poate fi ajuns în 2 ore. Granița cu Polonia este situat la 260 km, un traseu de 3 ore cu mașina.

Hotelul se află chiar lîngă Kamilla SPA, care așteaptă cu mult drag pe toți iubitorii băilor și al saunei. Unul dintre cele mai mari complexe din Ungaria vă așteaptă cu piscine termale,- pentru copii,-de aventură, Sat de saune, și un departament de recuperare. Casa Saună cu o capacitate de 100 de persoane vă oferă o experiență excepțională.

Hotelul are un total de 52 de camere pe trei niveluri.

Pe lângă mesele tip bufet, așteptăm oaspeții noștri dragi cu oferta de mâncare din bucătăria tradițională maghiară în restaurantul nostru, care poate găzdui 200 de persoane.

Restaurantul este perfect și pentru evenimente de familie și  cu prieteni, nunți, zile de naștere, botezuri si absolviri. Pe lângă mâncare, oferim o selecție largă de cele mai bune vinuri din regiunile viticole maghiare.

Sala noastră de conferințe oferă un loc excelent pentru evenimente corporative și conferințe. În hotel avem posibilitatea de a ține conferințe mai mari, până la 200 de persoane, dar sala noastră privată este potrivită și pentru traininguri mai mici, întâlniri și negocieri de afaceri mai mici.

Pentru oaspeții care doresc să facă sport, oferim posibilități de ciclism și călărie în zonă, precum și multe activități culturale și de agrement.

Pregătirea cluburilor sportive care sosesc în cantonament este susținută  cu terenuri de fotbal cu iarbă vie- și artificială, o sală de sport și o sală de fitness, care sunt așezate în imediata apropiere a hotelului.

Vizitați-ne și experimentați serviciile  oferite de Hotel Kamilla **** care vă satisfac în mod ireproșabil!

Rezervați perioada pentru odihnă!

Profitați cât mai repede de ofertele actuale!

Solicitați ofertă » sau Rezervări »

CONTACT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559