Akciós wellness csomagok hétköznap

wellness csomagok hétköznap
Érvényes: 2022. 03.15 – 2022. 06. 15. és 2022. 09.05 – 2022. 12. 15.  (min. 2 éjszakára)
Kivéve ünnepek és tematikus időszakok.

 

Csomag tartalma:

  • Szállás a választott szobatípusban
  • Wellcome drink: egy K A M I L L A szörp
  • Félpanziós ellátással: Gazdag büfé reggeli és bőséges svédasztalos vacsora
  • A szálloda gyógyvizes medencéjének 24 órás használata
  • Fürdőköpeny
  • Ingyenes wifi használata az egész hotel területén
  • Térítésmentes kerékpár használat
  • Ingyenes parkolás
  • ÁFA

Igényelhető teljes ellátás is, kérhetsz inclusive ajánlatot több éjszakára.


 Amennyiben, épp más időszakra keresel pihenési lehetőséget?

Válassz aktuális ajánlatainkból!

vidám hétköznapokTudod te is, hogy időnként ilyen kikapcsolódásra van szükséged,

ráadásul épp a megszokott dolgok helyett!

A hétköznapok ugyanis többnyire fárasztóak és szürkék. A hétköznapi rutin a jobbik esetben igazán elszívja valamennyi energiánkat, rosszabb esetben pedig rendkívül stresszessé tesz.

Aztán, ha eljön a hétvége, akkor a fáradtság, esetleg a hétvégi háztartási teendők zsigerelnek ki minket. A feltöltődés helyett a hétvége is csak egy másfajta robotot hoz magával és ritkák benne a valódi családi, baráti események, élmények, amelyek valóban feltöltenek.

A jó hétvége is a kitűnő hétköznapokon múlik. Akkor teszünk a legtöbbet a saját magunk mentális és testi egészségéért, ha kis időre kiszakadunk a hétköznapok taposó malmából.

Egyszerűen változtasd meg pár napra a hétköznapjaid!

Az eredmények csodálatosak lesznek!

Minél kevesebb teret engedj a totális kimerülésnek!

hétköznapi fáradtságLegyen ez a hétköznapi időszak, akár a tavaszi fáradtság, virágzás idejére eső, esetleg egy pár őszi, téli vagy nyári nap, amikor nem nyaralsz ugyan, de képes leszel élvezeni a nyári hétköznapokat is. Ez az ajánlat mindenképpen felüdít!

Aki nyugdíjas azok számára, pedig szinte kötelező lenne minden hónapban megtörni a hétköznapok monotonitását új élményekkel.

A Kamilla Wellness Hotel ehhez kínál kiváló megoldást, a mostani akció keretében.

Nálunk kifejezetten a fókuszban, a hétköznapi pihenés áll. Ehhez dolgoztuk ki a wellness hétköznapok ajánlatunkat. Nagyon sok hotel esetében ugyanis főként a wellness hétvége lehetőségeire koncentrálnak, de fáradtan érkezni a hétvégére, ahogyan azt fentebb is elmondtuk önmagunk elleni vétek.

Mi ezért azt is javasoljuk a legtöbb esetben, hogy ne péntek délutánnal kezdjék a hétvégét a vendégek, hanem vegyenek ki legalább 1, de jobb ha 2 nap szabadságot. Így a hétköznapi váltás, kiszakadás a megszokott életritmusból lesz az a momentum, ami a hétvégét csodálatossá varázsolja.

Foglalja le a pihenéshez kiválasztott időszakot!

Éljen mielőbb az aktuális ajánlatunkkal!

Ajánlatkérés » vagy Foglalás »

A szuper kedvezményes ajánlatunk ezért szól kifejezetten a hétköznapokra.

Tele feltöltődéssel és pihenéssel.

Az akítv pihenés a mi hotel kínálatunk esetében nemcsak a wellnesst és a fitness terem használatát jelenti, hanem számtalan kirándulási és kulturális élményt. Az érintetlenül megőrzött pusztai, tisza tavi táj, a régi tradícionálisan magyar világokat idézi meg, míg Deberecen közelsége számos kulturális, vásárlási lehetőséget tartogat.

A Kammila Hotel különleges elhelyezkedése, a világörökség részét képező természeti táj annak jellegzetességeivel és egy nagyváros metszéspontja, olyan páratlan élményeket kínál, amihez a wellness hotel szolgáltatások csak különleges fűszer.

Választhatsz Gyula, Eger, Zalakaros, Sárvár, Hévíz, Siófok, más balatoni, esetleg Hajdúszoboszló, mint ismert wellness és turisztikai célpontok kínálatából, de a mi ajánlatunk, amiben benne van a félpanzió, egészen eltérő ezektől a helyekétől.

Különleges wellness hotel a miénk, saját medence, masszázs áll a rendelkezésünkre, de a hotel mellett található a Kamilla Gyógyfürdő, egyszerű átjárással, ami a wellness lehetőségeket megsokszorozza.

A wellness részleg gyakorlatilag az egész fürdőt is magában foglalja.

Ahol különleges és speciális szauna élmények várják az ide látogatókat, itt nemcsak a jól ismert finn szauna érhető el, de itt található az ország legnagyobb szaunaháza is.

Itt különböző tematikus szauna programokból lehet válogatni, amit szauna mesterek vezényelnek le. Ez az egyedi élmény, amihez csatlakozik az ősi magyar táj, Hortobágy közelsége is – ahol a valódi, ősi magyar múltban lehet elmélyedni – megkülönböztet minket minden más thermal hotel és szálloda kínálatától.

—————————————————————————————————————————————————

Hétközben (vasárnap éjszakától csütörtök éjszakáig)

Szobatípus: Ár min. 2 éjszakától
1 fő kétágyas vagy francia ágyas standard szobában 20.670 Ft / fő / éj
Standard kétágyas/franciaágyas szoba 15.900 Ft / fő / éj
Deluxe kétágyas / franciaágyas 19.900 Ft / fő / éj
Jacuzzis franciaágyas superior ( min.2 fő) 25.900 Ft / fő / éj

 

A Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdőbe, valamint a szaunakomplexumba belépődíj megvásárlásával lehetséges átmenni.

A csomagár nem tartalmazza a fürdőbelépőt.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amelynek mértéke 350 Ft /fő/éj és 18 éves kor felett fizetendő. Szép kártyát is elfogadunk (OTP, MKB, K&H).

A foglaláskor 30% előleg fizetendő, A szállás kötbérmentesen lemondható az érkezés előtt 7 napig, ezen belüli lemondás esetén a szálloda a befizetett előleget kötbérként kezeli.

Gyermekkedvezmény: 0-3 éves korig ellenérték nélkül, betöltött 3-12 éves korig 50% kedvezmény, betöltött 12 éves kortól teljes ár fizetendő.

Foglalja le a pihenéshez kiválasztott időszakot!

Éljen mielőbb az aktuális ajánlatunkkal!

Ajánlatkérés » vagy Foglalás »