TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK,

TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

|

Védettségi információk

Kedves Vendégeink!

A 194/2021. (IV.26.) korm. rendelet értelmében az alábbi szabályok érvényesítésével fogadja vendégeit az Hotel Kamilla ****:

Szállodánk szolgáltatásait szabadidős céllal, csak Magyarországon kiadott védettségi igazolvánnyal (60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány) rendelkező személyek és a velük érkező 18 év alatti személyek vehetik igénybe. Kizárólag védettségi igazolvány, vagy az ezt igazoló applikáció fogadható el, oltási igazolás, PCR vagy egyéb teszt nem.

A védettségi igazolvány csak a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány bemutatásával együtt érvényes, melyet recepciós munkatársaink kötelesek és jogosultak ellenőrizni (az igazolványon szereplő adatokat munkatársunk nem rögzíti, azokról másolatot nem készít). Ha Ön a védettségi igazolványt és személyi dokumentumait nem adja át ellenőrzésre, akkor a szállodai tartózkodás nem kezdhető meg.

Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeinknek szállodánk valamennyi szolgáltatása, beleértve fürdőszolgáltatásainkat is, korlátlanul igénybe vehető.

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára a maszk viselése nem  kötelező a szálloda és a fürdő területén.

Üzleti célú tartózkodás esetén érvényes szabályok:

Az üzleti célú szállodai tartózkodás továbbra is biztosított. Az erre vonatkozó korábbi korm. rendelet értelmében ez esetben nem szükséges védettségi igazolvány megléte, azonban ennek hiányában maszk viselése a szálloda összes közösségi területén kötelező, továbbá a fürdőszolgáltatások, használata számukra nem biztosítottak.

Az információk visszavonásig érvényesek és aktuálisan frissítjük.

A koronavírus járvány elleni sikeres küzdelem és vendégeink biztonságos pihenése érdekében köszönjük segítő együttműködésüket.

Hotel Kamilla**** vezetősége

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559

KAPCSOLAT

4060 Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2.
47.6137 / 21.3470559